SUA: Un bărbat împușcat după ce a amenințat forțele de ordine pe aeroportul din Dallas

SUA: Un bărbat împușcat după ce a amenințat forțele de ordine pe aeroportul din Dallas

Poliția a împușcat un bărbat care amenința forțele de ordine vineri pe aeroportul din Dallas (Texas, sudul SUA) după ce a atacat mașina unei femei cu o piatră, fapt ce a determinat închiderea temporară a aeroportului, informează Reuters și DPA.


Incidentul a avut loc în jurul orei 12.20 (17.20 GMT) pe aeroportul Love Field din Dallas. Poliția a declarat că suspectul părea a fi tatăl copiilor femeii. Suspectul era conștient când a fost luat de ambulanță, dar starea lui nu este cunoscută, a declarat reporterilor un purtător de cuvânt al poliției.

O înregistrare video postată pe social media arată un polițist trăgând mai multe focuri de armă spre o persoană care nu este vizibilă în fața terminalului de sosire.

Cinci focuri de armă pot fi auzite în această înregistrare, urmate de o salvă de mai multe altele. Un polițist care strigă "culcat" poate fi văzut cu un pistol.

Potrivit mass-media, traficul auto a fost oprit către aeroport, un centru major pentru Southwest Airlines și care este situat la câțiva kilometri de Dallas.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”