SUA: Un nou pachet suspect, de această dată adresat fostului vicepreşedinte democrat Joe Biden

SUA: Un nou pachet suspect, de această dată adresat fostului vicepreşedinte democrat Joe Biden

Poliţia din statul american Delaware a anunţat joi că investighează un 'pachet suspect' găsit în localitatea Wilmington, despre care presa locală a informat că i-ar fi fost adresat fostului vicepreşedinte al SUA Joe Biden, transmit dpa şi Reuters.

Postul de televiziune NBC News a relatat că pachetul descoperit la Wilmington îi fusese adresat lui Biden.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de cazuri în care dispozitive explozive au fost trimise, începând de marţi, către foşti sau actuali demnitari americani din Partidul Democrat, precum fostul preşedinte Barack Obama şi fostul secretar de stat Hillary Clinton, dar şi către biroul din New York al canalului de televiziune CNN şi actorul american Robert De Niro.

Robert De Niro, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, l-a criticat public pe Donald Trump în timpul unei ceremonii de premiere în iunie la New York, când l-a insultat pe scenă pe preşedintele american. Trump i-a răspuns, numindu-l pe actorul în vârstă de 75 de ani 'un individ cu un IQ foarte mic'.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...