SUA: Un pastor a fost ucis într-o biserică baptistă din Ohio

SUA: Un pastor a fost ucis într-o biserică baptistă din Ohio

Un individ a deschis focul duminică într-o biserică baptistă din Dayton, în statul Ohio (nordul SUA), omorându-l pe pastor, potrivit presei locale, scrie AFP. Pastorul de la St. Peter's Missionary Baptist Church a decedat în urma rănilor provocate de gloanțe, incidentul având loc în jurul orei 12.30 (17.30 GMT), a informat postul local de televiziune WHIO, citând poliția.

O femeie citată de canalul de televiziune a precizat că a auzit două împușcături după ce un bărbat a intrat în biroul pastorului.

Mai mulți martori au făcut cunoscut că poliția a escortat un bărbat cu cătușe la mâini, urcat pe o motocicletă a forțelor de ordine.

Un alt post de televiziune, WDTN, a citat martori care au afirmat că, după ce pastorul a plecat de la pupitrul din biserică, a fost urmat în biroul său de un bărbat din adunare.

Ulterior, s-au auzit mai multe focuri de armă, iar enoriașii au luat-o la fugă.

Cel puțin 20 de persoane se aflau în interiorul bisericii în momentul atacului armat, potrivit WDTN.

Pe 17 iunie, un adolescent partizan al teoriei superiorității rasei albe a ucis nouă persoane de culoare într-o binecunoscută biserică a comunității afro-americane din Charleston, în Carolina de Sud (sud-estul SUA), reamintește AFP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu