SUA: Un tren a deraiat în Kansas, 20 de persoane au fost spitalizate

SUA: Un tren a deraiat în Kansas, 20 de persoane au fost spitalizate

Mai multe vagoane ale unui tren de pasageri au deraiat în noaptea de duminică spre luni în statul american Kansas, din centrul țării, numărul persoanelor rănite fiind de circa 20, niciuna însă grav, a anunțat luni compania feroviară Amtrak, potrivit AFP. Cele două spitale care au primit răniții au confirmat, pentru postul local KSN, că nu este vorba despre cazuri grave.

Trenul, care făcea legătura între Los Angeles și Chicago, a deraiat la puțin timp după miezul nopții, la circa 32 km vest de Dodge City. La bord se aflu 128 de pasageri și 14 membri de personal.

Tronsonul de cale ferată pe care s-a produs accidentul aparține companie BNSF Railway, împreună cu care Amtrak desfășoară o anchetă pentru a stabili cauza deraierii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale