SUA: Vicepreședintele Mike Pence și-a angajat un avocat pentru ancheta privind legăturile cu Rusia

SUA: Vicepreședintele Mike Pence și-a angajat un avocat pentru ancheta privind legăturile cu Rusia

Vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence, și-a angajat un avocat din afara sistemului juridic al administrației americane, pentru asistență în cadrul anchetei privind un presupus amestec al Rusiei în alegerile din SUA și posibile înțelegeri între Moscova și campania electorală a președintelui Donald Trump, scrie joi cotidianul Washington Post, citat de Reuters.

Pence și-a asigurat serviciile avocatului Richard Cullen, din statul Virginia, un fost procuror, a confirmat biroul vicepreședintelui pentru ziarul citat, prin purtătorul de cuvânt Jarrod Agen.

Trump și-a angajat în același context un avocat privat încă de luna trecută — pe Mark Kasowitz din New York.

Ancheta legată de Rusia este condusă de procurorul independent Robert Mueller. Investigații similare desfășoară, de asemenea, mai multe comisii din Congresul Statelor Unite. Miercuri, Washington Post a afirmat că în prezent președintele Trump este vizat direct de Mueller.

Potrivit lui Agen, "vicepreședintele este concentrat pe deplin asupra îndatoririlor sale (...) și speră într-o încheiere rapidă a acestei chestiuni".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 Așa o fi?

5 Ăsta e, probabil, cel mai prost soldat rus! Priviți ce-a făcut după jefuirea unei case din Irpin