SUA: WikiLeaks dezvăluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

SUA: WikiLeaks dezvăluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

Site-ul de dezvăluiri WikiLeaks a făcut publice vineri aproximativ 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu două zile înainte de Convenția Partidului Democrat, informează DPA.

Documentele arată clar cât de dificilă a fost confruntarea cu senatorul Bernie Sanders din alegerile primare democrate. Într-unul dintre e-mailuri, șefa Partidului Democrat, Debbie Wasserman Schultz, îl numește 'mincinos afurisit' pe un reprezentant al lui Sanders.

Alte e-mailuri detaliază cum donatorii primesc ca recompense acces la petreceri și bilete gratuite la diferite evenimente.

WikiLeaks susține că această nouă serie de dezvăluiri despre candidata democrată la Casa Albă ('Hillary Leaks') cuprinde 19.252 de e-mailuri.

Convenția Partidului Democrat va începe luni la Philadelphia. Hillary Clinton ar urma să fie desemnată oficial candidata partidului la alegerile pentru Casa Albă din noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident