SUA: Willow, o pisică tigrată adoptată de familia Biden, este noua mascotă a Casei Albe

SUA: Willow, o pisică tigrată adoptată de familia Biden, este noua mascotă a Casei Albe

Preşedintele SUA, Joe Biden, şi soţia sa Jill au adus la Casa Albă un nou animal de companie, o pisică adoptată pe nume Willow, în vârstă de doi ani, a informat presa locală, citată vineri de EFE.

Willow este o pisică cu păr scurt, tigrată, al cărei nume - după cum informează postul de televiziune CNN - este inspirat din denumirea oraşului natal al soţiei lui Joe Biden, Willow Grove, din statul Pensylvania.

Jill Biden a văzut-o pentru prima dată pe cea care avea să-i devină animal de companie într-un eveniment de campanie electorală în 2020, după cum a informat secretarul ei de presă, Michael Larosa. Atunci, pisica a sărit pe scenă, iar proprietarii fermei unde se desfăşura evenimentul au remarcat "imediat conexiunea" care s-a creat între felină şi Prima Doamnă, care a decis s-o adopte. Pisica a rămas până acum în grija unor cunoscuţi.

Willow "se instalează la Casa Albă cu jucăriile ei favorite, cu recompensele ei şi are mult spaţiu la dispoziţie pentru a explora şi a mirosi", a dat asigurări Larosa.

Felina îl are drept "colocatar" pe Commander, un ciobănesc german pe care soţii Biden l-au adoptat în decembrie 2021, după moartea lui Champ, un alt ciobănesc german care a trăit 13 ani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...