Sub soarele Europei: Cele mai ieftine şi gustoase destinaţii pentru vacanţa de vară - GALERIE FOTO

Sub soarele Europei: Cele mai ieftine şi gustoase destinaţii pentru vacanţa de vară - GALERIE FOTO

Secretul stă în destinaţie, luna potrivită şi profilul turistului (grup, familie, cuplu, single). Cu ajutorul datelor de la Booking.com, cei de la Travel + Leisure au alcătuit o listă a celor mai ieftine vacanţe pentru această vară.

Soare, mâncare grozavă, locuri noi de descoperit şi cât mai multe zile de vacanţă. Dacă Europa este pe agenda ta în această vară şi vrei să ajungi în cât mai multe locuri, atunci e timpul să planifici. Deştept.

Secretul stă în destinaţie, luna potrivită şi profilul turistului (grup, familie, cuplu, single). Cu ajutorul datelor de la Booking.com, cei de la Travel + Leisure au alcătuit o listă a celor mai ieftine vacanţe pentru această vară, în funcţie de aceste trei criterii.

Nu puţini sunt cei care atunci când se gândesc la o vacanţă în Europa îşi pregătesc valizele pentru Londra, Paris sau Roma. Nu sunt tocmai ieftine, dar poţi să nu-ţi dai bugetul peste cap dacă alegi să mergi în august, când preţurile sunt cele mai mici din toată perioada verii.

Ai şanse să salvezi 24% din bugetul alocat, comparativ cu lunile iunie sau iulie. Dar pregăteşte-te să vezi multe magazine închise pentru că mare parte din rezidenţii acestor oraşe sunt la rândul lor plecaţi în vacanţă în această lună.

Nu uita de biletele de avion! Ideal ar fi să le rezervi cu opt - zece săptămâni înainte de data plecării în concediu pentru că atunci vei găsi oferte mult mai bune.

Destinaţie europeană + preţ bun = vacanţa de vară de neuitat

Stockholm

* Cea mai ieftină lună: iulie

* Destinaţie potrivită pentru cei care călătoresc singuri

Atmosfera vibrantă de "café culture" a oraşului te va face imediat să te simţi de-al casei, numai prin simplul fapt că te aşezi la o terasă, cu un ziar alături, o cafea şi o kardemmumabuller, delicatesa supremă a Suediei, o brioşă cu nucşoară. Luna iulie înseamnă o economie de 16% comparativ cu iunie, când preţurile sunt maxime şi bonus mai mult soare scandinav. Şi dacă tot ai ajuns aici, mergi pe coastă pentru fructe de mare, direct de la pescari, servite pe pâine prăjită cu secară.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...