Suceava: 16 persoane duse la audieri după o acţiune a DIICOT de destructurare a unui grup de traficanţi de droguri

Suceava: 16 persoane duse la audieri după o acţiune a DIICOT de destructurare a unui grup de traficanţi de droguri

Şaisprezece persoane au fost duse la audieri în urma unei ample acţiuni a DIICOT Suceava pentru destructurarea unui grup de traficanţi de canabis şi alte droguri.

Într-un comunicat transmis AGERPRES de IPJ Suceava se arată că, miercuri, poliţiştii BCCO Suceava, împreună cu procurori DIICOT, au efectuat 24 de percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov, Olt, Cluj, Neamţ, Vaslui şi Suceava, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local, pentru consumul ilicit de droguri, ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieşit că, în judeţul Suceava, ar fi fost constituit un grup infracţional organizat, format din mai multe persoane, care ar fi desfăşurat activităţi de comercializare de canabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La sediul DIICOT Suceava vor fi conduse în vederea audierii 16 persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt, Vaslui şi Cluj şi al poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Olt, Vaslui şi Cluj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria