Suceava: Autorul accidentului de la Pătrăuţi are 17 ani, nu posedă carnet de conducere şi a părăsit locul faptei

Suceava: Autorul accidentului de la Pătrăuţi are 17 ani, nu posedă carnet de conducere şi a părăsit locul faptei

Şoferul care a accidentat grav doi pietoni, duminică, la Pătrăuţi, este în vârstă de 17 ani, nu are permis de conducere şi a fugit de la locul faptei, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată în jurul orei 12.55 cu privire la faptul că, pe raza localităţii Pătrăuţi, pe un drum comunal, un autoturism a acroşat două persoane, un bărbat şi o femeie, ce se deplasau în calitate de pietoni pe acostament.

Cele două persoane, ambele cu vârste de 19 ani, au fost rănite grav şi au fost transportate la spital.

Până la sosirea echipajelor de poliţie, şoferul şi un alt ocupant al autoturismului au părăsit vehiculul şi au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgenţă toate echipajele Poliţiei Municipale Suceava şi a Secţiei de Poliţie Dărmăneşti, iar în urma căutărilor s-a reuşit localizarea şoferului şi a pasagerului la o distanţă de circa 1,5 km de locul producerii accidentului .

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr în vârstă de 17 ani, din Pătrăuţi, şi nu posedă carnet de conducere.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier la Poliţiei Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse măsuri procesuale faţă de autor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani