Suceava: Circulație îngreunată în zona de munte a județului, din cauza ninsorilor

Suceava: Circulație îngreunată în zona de munte a județului, din cauza ninsorilor

Circulația rutieră în zona de munte a județului Suceava se desfășoară în condiții de iarnă, fiind îngreunată din cauza zăpezii, iar în zona de responsabilitate a Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc se acționează cu 11 utilaje de deszăpezire, a declarat, duminică, prefectul Constantin Harasim.

El a spus că autovehiculele mari au avut dificultăți, din cursul dimineții, pe tronsonul Vatra Dornei — Mestecăniș, TIR-urile circulând cu viteză mică, iar în jurul orei 07,30 s-a luat decizia ca traficul greu să fie oprit pentru o jumătate de oră, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni pentru îndepărtarea zăpezii de pe șosea.

Aceeași decizie s-a luat și pentru tronsonul Câmpulung Moldovenesc — Pasul Mestecăniș.

Potrivit prefectului, nu s-au semnalat probleme deosebite în urma ninsorii căzute în ultimele ore, iar autovehiculele grele erau echipate corespunzător.

Constantin Harasim a precizat că s-a dispus și suplimentarea numărului de utilaje de deszăpezire care acționează în zonă.

Județul Suceava se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol până la ora 18,00 și de cod galben până duminică seara la ora 20,00.

AGERPRES/(A, AS — autor: Silvia Marcu, editor: Oana Popescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...