Suceava: Doi morţi şi doi răniţi în accidentul de pe DN 17, de la Câmpulung Moldovenesc

Suceava: Doi morţi şi doi răniţi în accidentul de pe DN 17, de la Câmpulung Moldovenesc

Două persoane au decedat, iar alte două, dintre care un copil, au fost rănite, miercuri seara, în urma accidentului produs pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, în care au fost implicate două autoturisme, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, într-o maşină se aflau doi adulţi şi copilul, iar în cea de a doua a fost găsită o persoană încarcerată, iar o a doua persoană, posibil şoferul, nu a mai fost găsită la locul accidentului.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc cu autospeciala de descarcerare şi o ambulanţă, precum şi trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă judeţean.

Persoanei încarcerate şi uneia adulte din prima maşină, aflate în stop cardiorespirator, li s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes şi s-a declarat decesul.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările producerii accidentului . AGERPRES / (AS - autor: Silvia Marcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!