Suceava: Gospodării inundate, drum judeţean blocat şi zeci de consumatori fără energie electrică, în urma inundaţiilor

Suceava: Gospodării inundate, drum judeţean blocat şi zeci de consumatori fără energie electrică, în urma inundaţiilor

Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, în ultimele 24, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din zonele Vatra Dornei, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Suceava.

Totodată, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a informat Prefectura Suceava că DJ 208 a fost blocat temporar, timp de aproximativ o oră, ca urmare a colmatării cu aluviuni a unui podeţ CFR aflat în proximitatea căii rutiere de comunicaţie, iar în urma intervenţiei autorităţilor locale acesta a fost deblocat.

În localitatea Valea Putnei au fost afectate două posturi transformare şi 43 de consumatori, fiind înregistrate avarii la instalaţia de alimentare cu energie electrică.

Potrivit Prefecturii Suceava, sunt depăşite cotele de atenţie pe râurile Bistriţa (staţia Broşteni: +9 cm) şi Brodina (staţia Brodina: +8 cm).

Nu s-au înregistrat probleme deosebite pe drumurile naţionale, potrivit informării transmise de Secţia de Drumuri Naţionale către Prefectura Suceava.

Codul roşu de inundaţii este valabil în intervalul 22 iunie, ora 18,00 - 24 iunie ora 12,00. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro