Suceava: Incendiu la o şcoală din Gura Humorului

Suceava: Incendiu la o şcoală din Gura Humorului

Pompierii militari au intervenit, vineri, la stingerea unui incendiu izbucnit într-o şcoală dintr-un cartier al oraşului Gura Humorului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Sursa citată a precizat că focul ardea mocnit, cu degajări mari de fum. La momentul izbucnirii incendiului nu se aflau copii în unitatea de învăţământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, şcoala din cartierul Boureni are două săli de clasă şi o încăpere destinată grădiniţei, iar incendiul se manifesta în cea din urmă, la o primă evaluare podeaua arzând pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri.

La faţa locului intervin pompierii militari cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul a fost localizat, dar se lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse, aerisirea spaţiilor şi apoi se va stabili cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren