Suceava: Patru cadre medicale de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc cercetate penal, după ce au refuzat detaşarea la SJU

Suceava: Patru cadre medicale de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc cercetate penal, după ce au refuzat detaşarea la SJU

Patru cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt cercetate penal, după ce prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a sesiza Parchetul privind faptul că au refuzat detaşarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava remis AGERPRES, joi, se arată că miercuri, 6 mai, a fost înregistrată plângerea formulată de prefectul judeţului Suceava cu privire la faptul că un număr de patru cadre medicale angajate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu au respectat obligaţiile legale stabilite prin Ordinul Prefectului Judeţului Suceava nr. 196 din 1.04.2020 şi ale prevederilor art.1 alin. 2 din Ordinul comandatului acţiunii nr. 74534/28.03.2020 privind dispoziţia de detaşare la SJU Suceava, pe perioada instituirii stării de urgenţă la nivel naţional.

Potrivit procurorilor, cercetările se vor desfăşura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale. AGERPRES / (AS - autor: Silvia Marcu, editor: Marius Frăţilă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...