Suceava: Poliţist de frontieră ajuns la spital, după ce a fost acroşat cu maşina de un contrabandist de ţigări

Suceava: Poliţist de frontieră ajuns la spital, după ce a fost acroşat cu maşina de un contrabandist de ţigări

Un poliţist de frontieră aflat în misiune a ajuns vineri la spital, după ce a fost accidentat de o maşină al cărei şofer nu a răspuns la semnalele legale ale acestuia, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, Ilie Poroch Seriţan.

Potrivit sursei citate, vineri seara, în jurul orei 19,55, un echipaj al poliţiei de frontieră de la SPF Brodina, care se afla în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Paltin, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţişti, acroşându-l pe unul dintre aceştia, ''cu intenţia evidentă de a scăpa de oamenii legii''.

Imediat, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, poliţistul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O echipă de intervenţie ajunsă la locul incidentului a procedat la cercetarea zonei iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat şi incendiat, pe un drum forestier de pe raza localităţii sucevene Ulma, în maşină fiind descoperite mai multe pachete cu ţigări incendiate.

S-au dispus toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliţia şi Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto şi luarea măsurilor legale.

În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

3 Uite o chestie care chiar merită citită...

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!