Suceava: Rata de creştere a numărului persoanelor carantinate a scăzut semnificativ

Suceava: Rata de creştere a numărului persoanelor carantinate a scăzut semnificativ

Un număr de 1.284 de persoane se află în carantină instituţionalizată în judeţ, doar cu 11 persoane mai mult decât în ziua precedentă, în condiţiile în care la raportarea precedentă creşterea era de peste 200, a informat, marţi, Prefectura Suceava.

Totodată, în izolare voluntară la domiciliu se află 2.798 de persoane, cu 455 mai mult faţă de ultima raportare.

Până în prezent, un număr de 7.126 de suceveni au ieşit de sub incidenţa măsurii de autoizolare, 244 au ieşit din carantina instituţionalizată, iar numărul locurilor disponibile pentru carantină este de 73.

Echipele mixte formate din poliţişti, poliţişti locali, cadre MApN şi jandarmi au efectuat, în ultimele 24 de ore, verificarea a 3.893 de persoane aflate în autoizolare şi/sau carantină, privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu şi/sau carantinare, iar 74 de societăţi comerciale pentru impunerea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă.

La aceste acţiuni au participat 382 poliţişti, 129 poliţişti locali, 37 de militari MApN şi 150 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare, privind circulaţia persoanelor, 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 294.000 lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...