Suceava: Şase cadre medicale confirmate cu COVID-19, la Spitalul Municipal Rădăuţi

Suceava: Şase cadre medicale confirmate cu COVID-19, la Spitalul Municipal Rădăuţi

În Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava au fost internate, în ultimele 24 de ore, nouă persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 14 au fost externate, a anunţat, joi, Prefectura Suceava.

Sursa citată a precizat că la SJU Suceava se află internaţi 431 pacienţi, dintre care 139 pacienţi COVID-19, iar în secţia ATI sunt internaţi zece pacienţi.

Totodată, la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 53 de pacienţi COVID-19, dintre care şase cadre medicale, alte 12 persoane internate fiind suspecte de infecţie cu noul coronavirus. Toate cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice.

În autoizolare la domiciliu se află 5.447 de persoane, iar în carantină instituţionalizată o persoană, alte 21.604 persoane, respectiv 3.107 au ieşit de sub incidenţa acestor măsuri, până în prezent.

Conform situaţiei întocmită de către DSP Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.010 persoane declarate vindecate, iar toate persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Așa o fi?

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"