Suceava: Șase persoane, dintre care patru copii, rănite într-un accident pe E85, la Dărmănești

Suceava: Șase persoane, dintre care patru copii, rănite într-un accident pe E85, la Dărmănești

Șase persoane, dintre care patru copii, au ajuns sâmbătă la spital, în urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, pe raza localității Dărmănești, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

O femeie aflată la volanul autoturismului care, cel mai probabil, a cauzat producerea accidentului a ieșit de pe un drum secundar în drumul european, fără să se asigure, fiind lovită de un alt autoturism.

Femeia și cei patru copii ai săi, cu vârste cuprinse între 9 luni și șase ani, care se aflau în mașină, au fost transportați de SMURD la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Potrivit cadrelor medicale de la UPU Suceava, starea răniților nu este gravă.

La spital a ajuns și o femeie rănită din celălalt autoturism.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…