Suceava: Șase răniți după un accident pe DN2; trei mașini au fost avariate

Suceava: Șase răniți după un accident pe DN2; trei mașini au fost avariate

Șase persoane au fost rănite, dintre care trei au ajuns la spital, în urma unui accident produs sâmbătă după amiază pe DN2, în localitatea Dănila, în zona intersecției cu DC 38C. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat presei că accidentul, în care au fost implicate trei mașini, s-a produs după ce un șofer de 28 de ani din Piatra Neamț, care conducea un autoturism VW Golf în care se aflau prietena sa, în vârstă de 24 de ani, și sora acesteia, de 16 ani, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism Logan condus de un sucevean în vârstă de 60 de ani, care venea din direcția Siret spre Suceava.

După impact, autoturismul Logan a ricoșat într-un VW Bora care venea din spate.

În urma accidentului, au fost răniți șoferul sucevean și cele două ocupante ale mașinii și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Din cealaltă mașină, VW Golf, au fost răniți ușor șoferul și cele două tinere, dar aceștia au primit îngrijiri la locul accidentului. Cea de a treia mașină implicată în accident a fost doar avariată.

În acest caz, șoferul din Piatra Neamț este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria