Suceava: Toate școlile și grădinițele închise luni și marți, în județ

Suceava: Toate școlile și grădinițele închise luni și marți, în județ

Toate liceele, școlile și grădinițele din județul Suceava vor fi închise în zilele de luni și marți, decizia fiind luată sâmbătă după-amiază în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

* UPDATE Dajbog (MAI): Se acționează pentru transportul celor 130 de persoane adăpostite în benzinăriile de pe A2 | Școli închise în mai multe județe | Localități fără curent electric

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că decizia a fost motivată de prognoza meteo care arată, pentru începutul săptămânii viitoare, temperaturi foarte de scăzute.

Totodată, prefectul a spus că în județ nu sunt probleme deosebite privind traficul rutier, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă, și nici nu există zone în care să fie întreruptă alimentarea cu energie electrică.

ANM a prelungit atenționarea de cod galben valabilă pentru județul Suceava, maximele diurne prognozate până luni, inclusiv, situându-se frecvent între minus 16 și minus 10 grade, iar minimele nocturne între minus 25 și minus 15 grade.

Potrivit ANM, vremea geroasă va persista în majoritatea regiunilor și pe parcursul săptămânii viitoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”