Suedeza Dagny Carlsson, considerată cel mai în vârstă blogger din lume, a murit la 109 ani

Suedeza Dagny Carlsson, considerată cel mai în vârstă blogger din lume, a murit la 109 ani

Suedeza Dagny Carlsson, considerată cel mai în vârstă blogger din lume, a murit la vârsta de 109 ani, a declarat joi pentru postul SVT regizoarea care a realizat un documentar despre viaţa ei, relatează dpa.

Asa Blanck, care a realizat documentarul "Life begins at 100" despre Carlsson în 2017, a declarat că, deşi nu este neobişnuit ca o persoană să moară la aproape 110 ani, decesul lui Carlsson reprezintă o pierdere dureroasă.

La vârsta de 99 de ani, Dagny Carlsson a urmat un curs de calculatoare înainte de a-şi înfiinţa propriul blog "Blogga med mig!" (Blog cu mine), la vârsta de 100 de ani. Pe blogul său, ea îşi povestea viaţa de zi cu zi şi i-a inspirat pe cititorii ei fideli.

"Sunt o femeie în vârstă dură căreia îi plac majoritatea lucrurilor. Ar putea fi o operă, dar şi conversaţii obişnuite despre subiecte amuzante şi dificile", a scris ea, adăugând: "Dar mai presus de toate îmi plac lucrurile amuzante". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…