Suedia: Un bărbat a fost împușcat într-un centru comercial din orașul Malmo

Suedia: Un bărbat a fost împușcat într-un centru comercial din orașul Malmo

Un atacator neidentificat a împușcat și rănit un bărbat, marți, într-un centru comercial din orașul suedez Malmo, a anunțat poliția, relatează Reuters.

Sursa foto: www.thelocal.se

Potrivit unei declarații a poliției, victima, împușcată în picior, a fost transportată la un spital local, starea sănătății sale nefiind cunoscută imediat. Suspectul în acest atac nu a fost identificat, nu se cunoaște deocamdată motivul agresiunii și nu au fost efectuate arestări, a precizat poliția.

Incidentul a avut loc într-un cartier locuit în principal de imigranți. Malmo este al treilea cel mai mare oraș din Suedia.

Europa a fost zguduită în ultimele 18 luni de o serie de atacuri violente împotriva civililor în Germania, Franța și Belgia, atacurile fiind comise de bărbați din Orientul Mijlociu sau de origine asiatică. Multe dintre atacuri au fost revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI).

AGERPRES/( AS — autor: Violeta Gheorghe, editor: Ionuț Mareș, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!