Summitul NATO: Trump şi-a anulat conferinţa de presă

Summitul NATO: Trump şi-a anulat conferinţa de presă

Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri că anulează conferinţa sa de presă prevăzută pentru finalul summitului organizat la Londra cu prilejul aniversării a 70 de ani de la crearea NATO, informează AFP şi Reuters.

''Voi anula conferinţa de presă'', a transmis el în timpul dejunului de lucru la care participă şefii de stat din ţările care alocă apărării cel puţin 2% din PIB.

''Când se termină întâlnirile de astăzi, voi pleca direct la Washington. Nu vom face o conferinţă de presă la încheierea summitului NATO, pentru că am făcut destule în ultimele zile'', a scris Trump pe Twitter.

El sugerase anularea acestei conferinţe de presă şi anterior, într-o declaraţie în care a părut iritat faţă de o discuţie ironică la adresa lui pe care camerele video ale presei au surprins-o marţi între preşedintele francez Emmanuel Macron, premierul canadian Justin Trudeau şi premierul britanic Boris Johnson.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren