Șumudică e șomer: Gaziantep a tăiat în carne vie după o serie catastrofală cu cifre groaznice

Șumudică e șomer: Gaziantep a tăiat în carne vie după o serie catastrofală cu cifre groaznice

Antrenorii din Superliga românească „tremură“. Pentru că, începând de astăzi, orice tehnician cu probleme la o formație din prima ligă va simți din plin amenițarea numită Marius Șumudică!

Marius Șumudică

Acesta tocmai a devenit șomer, după ce a încheiat raporturile contractuale cu Gaziantep. Și, dacă ne uităm la trecutul lui Șumudică, de câte ori a rămas fără angajament, el a început să răspândească în mass-media zvonuri despre ofertele pe care le are, punând, în același timp, o presiune urâtă asupra colegilor săi.

Plecarea lui Șumudică de la Gaziantep, confirmată de presa turcă, era o chestiune așteptată de toată lumea. Echipa traversează o criză prelungită și a fost lăsată de tehnicianul român pe locul 18 din 20, retrogradabil. Totuși, diferența față de locul 16, primul care asigură salvarea de la retrogradare, e de doar un punct. Așa că succesorul lui Șumudică poate repara lucrurile din mers.

Gaziantep a avut o formă catastrofală în 2024: 11 meciuri în Superliga turcă, o victorie cu ultima clasată Istanbulspor (3-1), șase remize, patru înfrângeri. Ultimele două partide cu Șumudică au însemnat două eșecuri, 0-2 cu Istanbul BB și 0-1 cu Antalyaspor.

Trebuie spus că Gaziantep, oricum, a început acest sezon în genunchi și a fost preluată de Șumudică după patru etape în care fusese învinsă de fiecare dată. Cu Șumudică pe bancă, situația s-a redresat inițial, dovadă și cele 28 de puncte care figurează acum în dreptul echipei după 28 de etape. Ulterior însă, Gaziantep a început să aibă, din nou, o cădere, fără ca tehnicianul român să reușească să readucă formația sa pe drumul cel bun.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”