Șumudică face minuni. A doua victorie consecutivă pentru Gaziantep în Turcia

Șumudică face minuni. A doua victorie consecutivă pentru Gaziantep în Turcia

În urma acestei victorii, formația lui Marius Șumudică, a ieșit din zona retrogradării. Gol marcat de fostul atacant de la Viitorul, Denis Drăguș (24 de ani), într-o partidă din runda cu numărul 7 din prima ligă din Turcia.

Foto: Agenția de știri Anadolu

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică (52 de ani), s-a impus pe terenul formației Samsunspor cu scorul de 2-1, într-o partidă din runda cu numărul 7, din prima ligă din Turcia. Scorul a fost deschis de fostul atacant al Viitorul, Denis Drăguș (24 de ani) în debutul partidei (minutul 4), care, după ce a primit o pasă de la Mustafa Eskihellac, din apropierea punctului de pedeapsă, a șutat la colțul lung și l-a învins pe Okan Kocuk, portarul lui Samsunspor.

În minutul 17, mijlocașul Marko Jevtovic a dus scorul la 2-0, cu un șut de la peste 20 de metri, în colțul lung al porții.

În minutul 81, după atacul echipei oaspeților, Junior Morais a șutat puternic de la aproximativ 30 de metri, dar portarul Okan Kocuk a blocat mingea întinzându-se uimitor.

Samsunspor a redus din diferență, marcând golul de onoare în minutul 90+3, când mijlocașul camerunez Olivier Ntcham a transformat o lovitură de pedeapsă, după ce lovitura de cap a lui Zeki Yavru în suprafața de pedeapsă a lovit mâna lui Albian Ajeti.

În primul „11” al celor de la Gaziantep s-au numărat Florin Niță, Junior Morais, fostul fundaș de la FCSB și Rapid, Alexandru Maxim și Denis Drăguș. Ultimul a fost înlocuit în minutul 72 de Lazar Markovic, în timp ce Alexandru Maxim a fost scos de pe teren în minutul 80, când în locul lui a fost trimis Albian Ajeti. Florin Niță a încasat un cartonaș galben în minutul 79.

Formația pregătită de fostul antrenor de la Rapid, CFR Cluj și Astra, în runda precedentă, s-a impus pe teren propriu în fața lui Istanbulspor, scor 2-0. În runda următoare, Gaziantep merge la Istanbul, pentru meciul cu Bașakșehir.

În urma acestui succes, Gaziantep a urcat pe locul 16 al clasamentului, primul deasupra pozițiilor retrogradabile, cu 6 puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat