Şumudică, la munca de jos: Unde a ajuns după ce a tot pupat turbanul prinţului saudit VIDEO

Şumudică, la munca de jos: Unde a ajuns după ce a tot pupat turbanul prinţului saudit VIDEO

Cosmin Contra e, deocamdată, şomer după plecarea de la Al-Ittihad, cu care a terminat pe 2, dar Marius Şumudică a semnat deja cu Al-Raed, după ce a lăsat Al-Shabab Riad pe locul 4.

În 11 partide, în acest al doilea mandat la Al-Shabab, Şumudică a strâns 6 victorii, 3 remize şi 2 înfrângeri. Chiar dacă românul a dus Al-Shabab în optimile Ligii Campionilor Asiei şi l-a tot pupat pe prinţul Khalid Al-Baltan după ultimul meci, conducerea a decis înlocuirea sa din funcţie.

„Voi merge la Al-Raed. Cei de acolo mi-au oferit tot, buget de transferuri şi un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. E un contract de şase zerouri, cum nu se poate în România şi nici în Europa pentru antrenorii români“, a spus Şumudică pentru Antena Sport.

În ciuda declaraţiilor sale, trecerea la Al-Raed, un fel de Concordia Chiajna în Regat, e un pas înapoi pentru tehnicianul român. Noua echipă a lui Şumudică a terminat pe locul 7 din 16 în acest sezon, însă, de obicei, e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

VEZI CE A FĂCUT MARIUS ŞUMUDICĂ ÎN TIMPUL INTERVIULUI ACORDAT DE PRINŢUL SAUDIT

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”