Șumudică revine la conducerea echipei Astra Giurgiu după ce Comisia de Recurs i-a redus sancțiunea

Antrenorul Marius Șumudică revine începând de marți la conducerea echipei sale, Astra Giurgiu, în urma deciziei Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal care i-a redus sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină pentru că a jucat la pariuri. La finalul ședinței Comisiei de Recurs de marți, tehnicianul a declarat că va fi suspendat pentru două luni, dar începând cu data de 8 iunie, iar penalitatea financiară i-a fost redusă la 50.000 de lei.

"Decizia ne-a fost comunicată verbal, după-amiază voi fi la antrenament. Sunt fericit. S-a ridicat sancțiunea până la data de 8 iunie, parcă ... iar din 8 iunie sunt suspendat două luni. Iar amenda s-a redus la 50.000 de lei, cred, nici nu m-a interesat. Mă întorc la muncă, mi-era dor de băieți, de iarbă, de tot ceea ce înseamnă fotbal", a spus Șumudică.

Tehnicianul a mulțumit conducerii clubului pentru susținere și a afirmat că trebuie să le ofere o masă tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă. "Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, lui Dani Coman, care a fost tot timpul alături de mine și asta a contat. Conducerea clubului a fost alături de mine, iar asta a contat enorm. Atâta timp cât simți sprijinul, nu te simți singur. Acum trebuie să plătesc o masă... n-am putut să dau o masă celor din club de ziua mea, mă duc acum să dau o masă de Ziua Femeii", a menționat Marius Șumudică.

El a afirmat că se așteaptă la două meciuri foarte grele în semifinalele Cupei Ligii și în campionat împotriva Stelei, o echipă rănită în opinia lui. "Revin înainte de două meciuri foarte grele cu Steaua. Întâlnim un adversar rănit, ca să zic așa. Ei nu au câștigat de patru meciuri și va fi foarte greu. Am văzut și Pandurii, și Dinamo sunt echipe foarte bune, deci va fi un play-off interesant", a adăugat Șumudică.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost sancționat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 Atac mizerabil al PSD la adresa Elenei Lasconi, candidată la primăria Câmpulung. Deputată PSD: „În Muscel vene…

5 MAI avertizează că Antena 3 a lansat un fake news / Jegurile acreditează scenariul fraudării alegerilor!