Şumudică, suspendat şase luni pentru că a pariat. Astra merge în play-off fără antrenor

Şumudică, suspendat şase luni pentru că a pariat. Astra merge în play-off fără antrenor

 Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a fost suspendat din fotbal pentru o perioadă de şase luni ca urmare a activităţii de parior, lucru interzis de regulament. De asemenea, antrenorul Astrei a fost sancţionat cu o amendă de 100.000 de lei. Şumi are dreptul la apel şi poate merge chiar până la TAS, dar în pedeapsa dictată astăzi de Comisia de Disciplină se precizează că sancţiunea privind interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal este executorie începând chiar de astăzi, 29 februarie.

Decizia FRF

"În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al FRF se sancţionează antrenorul Şumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce priveşte sancţiunea interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD. Cu recurs în 2 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 29.02.2016”.

Cu alte cuvinte, până la o altă decizie a Comisiei de Apel sau a forului de la Lausanne, Şumudică nu mai are voie să antreneze Astra sau să ocupe altă poziţie la clubul giurgiuvean sau oriunde altundeva.

Dacă la Apel se menţine decizia Comisiei de Disciplină, atunci Şumudică poate reveni în fotbal la 1 septembrie. Marius Şumudică a pariat de pe un cont online sume de până la 900 de euro pe meciuri din Liga I şi din străinătate. Conform regulamentului, nicio persoană implicată în activitatea fotbalistică nu are dreptul să parieze, indiferent de competiţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...