„Sunt curios dacă Hagi a terminat școala”

„Sunt curios dacă Hagi a terminat școala”

Un oficial important din SuperLiga a pus la îndoială modul în care Hagi și-a luat licența PRO, ținând cont că el nu are o facultate de sport terminată.

Marcel Pușcaș, directorul de la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a încercat să explice de ce pe banca echipei din Bănie nu a sosit un antrenor cu nume și cu licența PRO.

În acest moment, echipa este condusă de Adrian Mititelu, iar în acte figurează un antrenor cu licență, Paul Răducan.

„Sunt mulți antrenori cu Licența Pro, cunosc mulți antrenori cu Licența Pro care nu știu să scrie, cunosc mulți antrenori cu Licența Pro care nu au citit o carte în viața lor, cunosc foarte mulți antrenori cu Licența Pro care nu au școala de antrenori, nu au IEFS-ul sau CNFPA-ul, cele două instituții din România care formează antrenori.

Pentru că acum 20- 25 de ani, foarte mulți foști fotbaliști, cu niscaiva performanțe, primeau carnetul de antrenor. Cu acest carnet s-au prezentat mai apoi la FRF și și-au luat licențele, B, A și Pro.

E ca si cum ar fi medici primari fără să facă Medicina. Sunt acum vreo 10 din ăștia prin România, fără școală de antrenori. Luati-le CV-ul tuturor și vedeți ce studii au.

Sunt curios dacă Hagi a terminat școala de antrenori. Eu știu că Hagi a terminat ASE-ul, Rednic a terminat la Subingineri, la Hunedoara. Sunt antrenori care au avut performanțe în România și au câștigat campionate și nu au terminat scoli de antrenori.

Și atunci de ce ne umflăm atât în pene cu Licența asta Pro?”, a spus Puşcaş la playsport.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat