"Super-vaca" Madame, câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Germania

"Super-vaca" Madame, câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Germania

O vacă din rasa Holstein pe nume Madame a fost desemnată, joi, câștigătoarea unui concurs de frumusețe dedicat bovinelor din landurile Saxonia inferioară și Saxonia, informează DPA. Exemplarul bălțat a fost desemnat învingător dintr-un total de 169 de animale înscrise în concurs.

Madame a fost apreciată în mod deosebit de juriu, printre calitățile care i-au adus premiul întâi numărându-se ugerul bine proporționat și poziționat, picioarele solide și pelvisul larg. Ea a fost catalogată drept o "super-vacă" de unul dintre jurați, Roger Frossard, potrivit sursei citate

Peste 1.500 de spectatori au participat la cea de-a 44-a ediție a concursului de frumusețe pentru bovine desfășurat în orașul Verden din nordul Germaniei.

"Muncim zi și noapte pentru vacă", a declarat printre lacrimi mândrul proprietar al lui Madame, Henrik Wille. "Ne petrecem tot anul pregătindu-ne pentru această zi", a adăugat el.

Wille este și proprietarul câștigătoarei de anul trecut — o vacă pe nume Lady Gaga, multipremiată la concursurile recente. Însă, aceasta a născut recent un vițel și nu mai putut participa la competiția de joi, au declarat organizatorii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria