Suporterii Craiovei, evacuaţi şi reţinuţi pe stadionul din Lubin. Fanii gazdelor le-au luat apărarea

Suporterii Craiovei, evacuaţi şi reţinuţi pe stadionul din Lubin. Fanii gazdelor le-au luat apărarea

Universitatea Craiova a dezamăgit, evoluând slab în faţa formaţiei ucrainene Zorya Lugansk, care nu mai jucase un meci oficial de opt luni. Dacă pe teren alb-albaştrii au fost anihilaţi de gazde, în tribune, galeria olteană a avut probleme. Cele câteva zeci de suporteri prezenţi pe arena dinn Lubin au fost evacuaţi de forţele de ordine după ce au aprins mai multe torţe, în repriza secundă. Aceştia au fost evacuaţi temporar, fiindu-le permis accesul pe stadion spre finalul partidei.

Poliţiştii au reţinut şi au amendat pe câţiva dintre aceştia. Ei au fost susţinuţi totuşi de o parte a fanilor ucraineni, dar şi de câţiva dintre suporterii formaţiei locale, Motor Lublin, prezenţi la meci. Aceştia au scandat numele echipei craiovene, precum şi lozinci împotriva forţelor de ordine.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”