SURPRIZĂ! Deputatul cu mitralieră este asociatul TEL DRUM!

SURPRIZĂ! Deputatul cu mitralieră este asociatul TEL DRUM!

Pentru că ne întrebăm periodic – de câte ori Cătălin Rădulescu intră în Parlament la alegeri, de câte ori angajează pe banii publici diverse domnişoare dezbrăcate sau când anunţă că are acasă o mitralieră cu care poate o să iasă pe stradă dacă îl enervează cineva – cum se face că un asemenea individ a fost promovat în 2012 de Victor Ponta şi Crin Antonescu pe lista de candidaţi a USL şi anul trecut de Dragnea pe lista PSD de la Argeș, iată un răspuns:

Deputatul Cătălin Rădulescu are pe lângă mitralieră o mulţime de firme – o tipografie în Voluntari, două firme de turism la Piteşti şi multe altele.

Una dintre ele este foarte importantă: SC CONCORDIA CON STRADE SRL, specializată în lucrări de construcţii pentru drumuri şi autostrăzi. Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, firma lui Rădulescu avea în 2015 doar 7 angajaţi dar o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, şi a raportat chiar şi un profit de aproximativ 100 de mii de euro. Conform BN24.ro , ceea ce face această firmă să fie importantă este faptul că figurează în informațiile publice ca asociat al mult mai celebrei companii TEL DRUM. Compania lui Rădulescu şi compania TEL DRUM despre care s-a scris că aparţine unor prieteni ai lui Liviu Dragnea participă în asociere la licitațiile pentru contracte cu bani publici, după cum se arată în datele de mai jos, si după cum figurează pe  site-ul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

*** Înainte de a fi deputat PSD, Cătălin Rădulescu a fost om de afaceri. Într-o noapte la serviciul 112, tatăl unei tinere din Pitești a anunțat că, în delegație fiind, fiica lui a fost victima unei tentative de viol. „Aflându-se la Sibiu, în interes de serviciu, însoţit de tânăra sa secretară, Rădulescu se pare că a uitat scopul deplasării şi într-o seară s-a pomenit în camera fetei, nici el nu îşi mai aminteşte cum. Presa locală scria, în urma declaraţiei fetei, că: „omul de afaceri Cătălin Rădulescu, patronul ei, a încercat s-o violeze, şi să o supună la diverse perversiuni sexuale, într-un hotel de lux din Sibiu”. Fata ar fi reuşit să scape şi să-şi sune tatăl, care a anunţat poliţia. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe deputat dormind liniştit. Poliţia din Sibiu a confirmat, la vremea respectivă, că a început anchetarea lui Cătălin Rădulescu, dar acesta a negat tot timpul acuzaţiile aduse.”, scrie Universul Argeșan.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…