Surpriza anului!/ „Ofer garanția calității, nu a altor criterii, obligații, neamuri“/Florin Călinescu își deschide propria televiziune, după plecarea de la PRO TV

Surpriza anului!/ „Ofer garanția calității, nu a altor criterii, obligații, neamuri“/Florin Călinescu își deschide propria televiziune, după plecarea de la PRO TV

Florin Călinescu a plecat de la PRO TV, iar acum, la scurt timp, anunță că își deschide propria televiziune, fiind în căutare de colaboratori.

„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele…

Puteți să trimitei cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagina mea de chat a fb.

Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc.

Plus nr de telefon.Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii.2,3“, este mesajul lui Călinescu postat cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, pe 18 iulie, Florin Călinescu a anunțat că și-a dat demisia de la PRO TV. "Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “.Detalii ,mai încolo," a anunțat Florin Călinescu.

În 2019, Florin Călinescu a intrat și în politică, șocând pe toată lumea. Acesta s-a alăturat Partidului Verde.

"Nu vom face alianță la alegeri, să vedem unde stăm. La prezidențiale o să ne declarăm simpatia pentru cel mai onest candidat. Ar fi o trufie imbecilă din partea mea să candidez eu.

Aș vrea să terminăm subiectul „prezidențiale într-un fel anume: Dacă în acest timp foarte scurt, extrem de scurt se întâmplă ceva miraculos și un milion de români spun „Nene, dacă nu te bagi îți rupem picioarele”... ar fi singura posibilitate în care să mă înscriu în această toamnă în cursa prezidențială. Ceea ce nu cred că se va întâmpla, pentru că nu cred, în ciuda tuturor aparențelor, față de detractorii mei sunt om lucid și cu bun simț.

Dacă un milion de români, prin diverse mijloace spun „Marș acolo!”, atunci mă bag. De asta mă bag, să fiu sluga unei părți a României, pentru că n-o să-i conving pe toți, nu sunt un om care trăiesc din iluzii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?