Surpriză totală! Daniela Crudu a postat pozele explicite de pe contul pentru adulți pe propriul site!

Surpriză totală! Daniela Crudu a postat pozele explicite de pe contul pentru adulți pe propriul site!

La sfârșitul lunii august, întreaga presă din România nota că Daniela Crudu și-a făcut cont pe OnlyFans, celebra platformă pentru adulți.

„Hey, sunt Daniela. - Conținut privat - Discuții în privat - Poze și videoclipuri personalizate - Postări zilnice - Și multe altele! Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, era descrierea pe care Daniela Crudu o punea pe OnlyFans, acolo unde un abonament lunar pentru a-i vedea pozele costă 20 de dolari.

Vedeta a postat zeci de fotografii și filmulețe pe platforma pentru adulți, iar acum, la mai bine de trei luni de când și-a făcut contul, a decis să își facă și un site de promovare, acolo unde le-a arătat deja fanilor câteva imagini care până acum puteau fi văzute doar pe OnlyFans.

Chiar dacă nu sunt la fel de explicite ca materialele de pe celebra platformă pentru adulți, și în pozele de pe site-ul personal Daniela Crudu a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuie, probabil special pentru a-i face pe fani să se aboneze la contul ei.

Așa cum era de așteptat, Daniela Crudu și-a prezentat site-ul personal și pe Instagram, la story, acolo unde a pus și un link, pentru ca fanii să îl poată accesa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava