Surpriza uriașă a unei mame a șapte copii, care îl aștepta pe al optulea. „Era mai probabil să câştigăm la loterie”

Surpriza uriașă a unei mame a șapte copii, care îl aștepta pe al optulea. „Era mai probabil să câştigăm la loterie”

O femeie din Polonia a avut parte de un adevărat miracol. Mama a cinci copii, cu vârste cuprinse între 10 luni și 12 ani, aștepta venirea pe lume al celui de-al optulea bebeluș, dar s-a dovedit că au fost mai mulți.

O femeie din Polonia a născut cvintupleți FOTO Shutterstock

Numărul membrilor unei familii din Polonia a crescut, în mod considerabil, după ce femeia a adus pe lume cinci copii, în același timp. Ea consideră că sarcina a fost un adevărat miracol.

Mama a șapte copii a născut cvintupleţi

Femeia, măritată cu un bărbat din Marea Britanie a născut cvintupleţi, duminică, într-un spital din Cracovia, un oraş din sudul Poloniei. Dominika Clarke este deja mamă a alți şapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni şi 12 ani. Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul său, se bucură să aibă o familie atât de numeroasă.

Noi ne aşteptam la cel de-al optulea copil, dar s-a dovedit că au fost mult mai mulţi”, a declarat ea în faţa jurnaliştilor, în prezenţa soţului ei Vince.

Cei cinci bebeluşi s-au născut prin cezariană la vârsta de 29 de săptămâni. Din păcate, ei necesită asistenţă respiratorie.

„Sperăm să ajungem cu bine la momentul fericit ocazionat de plecarea lor din spital”, a declarat Ryszard Lauterbach, şeful secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului din Cracovia.

Nou-născuţii sunt trei fete şi doi băieţi, iar părinții le-au ales deja numele: Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose şi Henry James.

Dominika Clarke consideră că sarcina ei a fost „un miracol". Potrivit medicilor de la spitalul polonez, şansele de a concepe cvintupleţi sunt de 1 la 52 de milioane.

Ca matematiciană, îmi plac statisticile de acest tip. Era mai probabil să câştigăm la loterie decât să avem o mulţime atât de mare de bebeluşi”, a adăugat Dominika Clarke.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...