Surprize, surprize/Ce avere are, de fapt, Andreea Bălan

Surprize, surprize/Ce avere are, de fapt, Andreea Bălan

Care este, de fapt, averea Andreeai Bălan. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri care au trezit semne de întrebare în podcast-ul lui Cătălin Măruță. În ce își investește blondina banii și cum se simte atunci când e nevoită să cheltuiască sume mari în ceva?

Ce avere are Andreea Bălan?

Andreea Bălan a acceptat să discute câteva subiecte pe care nu le-a mai acoperit până acum în emisiunile în care a fost invitată. Cunoscutul jurat de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a vorbit despre felul în care s-a trezit fără niciun ban în momentul în care s-a decis despărțirea trupei Andre, dar și despre averea de care se bucură acum.

Blondina se află de o viață în lumina reflectoarelor. Mai exact, de 27 de ani, timp în care a putut să se bucure de un succes aparte, dar și de încercări pe măsură. Artista a decis să fie mai transparentă decât niciodată și i-a povestit lui Cătălin Măruță că atunci când a ieșit din trupa cu care a făcut cunoștință cu publicul nu a rămas cu resurse financiare.

Pe atunci, tatăl ei era cel care se ocupa de bani, iar tot ce se cânștiga se cheltuia pe parcurs pe costume, deplasări, înregistrări și altele. După ce s-a lansat solo, cântăreața a început să câștige sume frumoase, mai cu seamă după ce a devenit vizuală după participarea la concursul de dans din Mexic. Tot ceea ce a agonosit a investit în imobiliare, astfel că acum deține mai multe proprietăți, o casă și două apartamente.

În ce a investit?

„Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente”, a detalia aceasta.

Fosta soție a lui George Burcea a mărturisit că abia de puțin timp a început să investească în ea, în hainele pe care le are sau în diferite accesorii. Cu toate astea, încă ține contul banilor și-și verifică periodic toate conturile, având frica să nu o mai ia niciodată de la zero.

„Și atât. În rest, abia în ultimii ani am investit în mine. În show-uri, în ținutele de scenă, tot timpul am vrut să fie spectaculoase. Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața… uuu, ce bine! Ca un artist, trebuie să investesc’, a mai adăugat cântăreața în vârstă de 36 de ani”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…