SURSĂ Proasta României și Florin Georgescu au ațipit în timpul discuțiilor din biroul lui Dragnea! Amănunte INCENDIARE!

SURSĂ Proasta României și Florin Georgescu au ațipit în timpul discuțiilor din biroul lui Dragnea! Amănunte INCENDIARE!

Unul dintre participanții la discuțiile de săptămâna trecută din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților a povestit unor apropiați că, la un moment dat, cei prezenți au început să-și dea coate, zâmbind cu subînțeles. Ce se întâmplase? Atât Proasta României cât și Florin Georgescu, bolnav și ajuns la o vârstă respectabilă, ațipiseră! Trezirea celor doi a produs un moment de ilaritate generală între cei prezenți.

Și a fost motivul pentru care Dragnea a luat decizia de a furniza imagini video de la întâlnire, chiar dacă ea nu se terminase încă. Hai să-i trezim un pic și pe ziariști, ar fi spus Dragnea, că stau de două ore și n-au obiectul muncii. Să-i mai înviorăm puțin.

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost joi după-amiaza la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, împreună cu prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. Întâlnirea a început la ora 17:00 și s-a terminat la ora 20.15. La ședință a participat și premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

O prezență surpriză la această întâlnire este cea a lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă. De asemenea, la întâlnire a participat și economistul Cristian Socol, unul dintre co-autorii programului de guvernare al PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc