SURSE: Adriana Cotel, împinsă de Vâlcov la șefia Casei de Asigurări de Sănătate, va fi dată afară și ea!

SURSE: Adriana Cotel, împinsă de Vâlcov la șefia Casei de Asigurări de Sănătate, va fi dată afară și ea!

Adriana Cotel, propulsată de Darius Vâlcov, urmează să fie dată afară de la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), au declarat surse guvernamentale pentru G4Media.ro. În locul lui Cotel ar urma să fie numit actualul vicepreședinte al CNAS, Răzvan Teohari Vulcănescu.
 
Cotel (35 de ani) fusese numită în funcție de de premierul Viorica Dăncilă în ianuarie 2019. Anterior, Adriana Cotel fusese șefa Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Ambele instituții – Agenția Națională a Medicamentului și CNAS – sunt esențiale pentru sistemul sanitar și gestionează bugete uriașe.

Anterior numirii la vârful ANM, Adriana Cotel a fost specialist în biotehnologie la compania Alvogen Romania, un producător de medicamente activ pe piața internă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…