SURSE CĂCATUL le va exploda în față! Gâdea, complice la șantaj? Ghiță, complicele procurorilor DNA? Amănunte INCENDIARE!

SURSE CĂCATUL le va exploda în față! Gâdea, complice la șantaj? Ghiță, complicele procurorilor DNA? Amănunte INCENDIARE!

Surse bine informate spun că montarea pusă la cale de penalii din PSD și Antena 3 le va exploda în față! Și că sunt șanse foarte mari să-l vedem pe Gâdea audiat pentru complicitate la șantaj. Mai mult, aceleași surse ne atrag atenția că, în conformitate cu informațiile lor, dar și după diseminarea intervenției lui Ghiță de la Antena 3, de duminică seara, fostul mogul IT ar putea fi complicele procurorilor în acest dosar de șantaj. Și că a pasat infracțiunea din curtea propriei televiziuni în curtea lui Voiculescu. Acționarii Antena 3 ar deveni în acest fel recidiviști după condamnarea în cazul șantajului cu RDS/RCS. Dar și postul ca atare.

Conform declarațiilor șefului DNA Ploiești făcute luni, procurorii au deschis un dosar de șantaj încă din luna noiembrie 2017. Vă dați seama ce amănunte sunt la dosar?

Atenție, am asistat, deocamdată, doar la aprinderea fitilului...




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria