SURSE Carmen Avram, realizatoare Antena 3, soția lui Adrian Ursu, măsurată în sondajelele PSD/Alte nume de posibili candidați

SURSE Carmen Avram, realizatoare Antena 3, soția lui Adrian Ursu, măsurată în sondajelele PSD/Alte nume de posibili candidați

Realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare, au confirmat pentru  G4Media.ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, PSD o măsoară în sondaje pe jurnalista Carmen Avram. Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Avram n-a putut fi contactată de G4Media.ro până la publicarea acestui articol și nu a răspuns la mesaje.

Carmen Avram este soția lui Adrian Ursu, considerat în acest moment cel mai influent om din Antena 3.  Avram a fost unul dintre veteranii ProTV, unde a lucrat 14 ani. A fost editor general al emisiunii ”România, te iubesc”, de unde s-a transferat la trustul Intact, în 2010. La Antena 3 realizează emisiunea de reportaje și anchete ”În Premieră”. A primit numeroase premii în țară și internaționale pentru anchetele și reportajele sale.

Nu este singurul partid care măsoară un jurnalist în sondajele de opinie în perspectiva europarlamentarelor. Liberalii tatonează varianta de a deschide lista pentru europarlamentare cu jurnalistul Rareș Bogdan. ”PNL mi-a făcut oferta de a fi primul pe lista de la europarlamentare, decizia o iau după 21 martie”, a declarat realizatorul de la Realitatea TV pentru G4Media.ro .

La PSD, cap de listă ar urma să fie Rovana Plumb, care speră să fie propusă și la funcția de Comisar European din partea României în viitorul executiv de la Bruxelles, au mai declarat surse din partid.

Alte nume care ar putea figura pe lista PSD la europarlamentare sunt: Ioan Mircea Pașcu (europarlamentar), Dan Nica (europarlamentar), Natalia Intotero(ministru pentru românii de pretutindeni), Maria Grapini (europarlamentar), preotul Chris Terhes (militant anti-DNA), Dragoș Benea (Liderul PSD Bacău), Doina Pană (fost ministru al apelor și pădurilor) și posibil Ilan Laufer (fost ministru pentru mediul de afaceri).

Potrivit sondajelor de opinie din ultimele luni, PSD mizează să obțină între 10 și 12 europarlamentari la alegerile din 26 mai. Dacă social-democrații vor primi în jur de 25% din voturi, atunci vor trimite în Parlamentul European 10 oameni. Dacă vor lua în jur de 30%, asta se va traduce în aproximativ 12 europarlamentari.

România ar urma să trimită la Bruxelles după alegerile din mai 33 de europarlamenari.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...