Surse CNN: Ginerele lui Donald Trump i-a cerut preşedintelui să ia în calcul recunoaşterea înfrângerii în alegeri

Surse CNN: Ginerele lui Donald Trump i-a cerut preşedintelui să ia în calcul recunoaşterea înfrângerii în alegeri

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump şi consilier senior al preşedintelui, a vorbit cu acesta pentru a-i transmite să ia în calcul recunoaşterea victoriei lui Joe Biden, potrivit unor surse citate de CNN.

Mişcarea vine după ce Donald Trump a transmis într-un comunicat de presă – la foarte scurt timp după ce CNN l-a anunţat pe Joe Biden ca învingător în alegeri – că acesta „se grăbeşte în mod fals să pozeze în câştigător” şi că această cursă este „departe de a se fi încheiat”.

„Nu mă voi odihni până când poporul american nu va avea o numărare onestă a voturilor, pe care democraţia o cere”, a spus Trump, anunţând, totodată, că lupta în justiţie urmează să înceapă luni.

Adjunctul şefului de campanie al echipei Biden-Harris, Kate Bedingfield, a spus sâmbătă seară, după anunţul CNN, că nu a existat nicio comunicare între Trump şi Biden, şi nici între reprezentanţi ai celor două staff-uri.

sursă:  CNN


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…