SURSE Dosarul lui Tăriceanu e BETON! Mita: 2 milioane de euro! Manda confirmă că actele de la DNA au ajuns la Senat!

SURSE Dosarul lui Tăriceanu e BETON! Mita: 2 milioane de euro! Manda confirmă că actele de la DNA au ajuns la Senat!

SURSE Dosarul lui Tăriceanu e BETON! Mita: 2 milioane de euro! Manda confirmă că actele de la DNA au ajuns la Senat! DNA cere Parlamentului avizarea urmăririi penale împotriva președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru o mită de 2 milioane.

Claudiu Manda a confirmat la Antena 3 că această solicitare a ajuns la Senat. Tăriceanu mințea că nu știe nimic, că n-a fost informat...

„Vreau să vă spun că a ajuns la Senat o astfel de solicitare. Am fost sunat spre după-amiază, însă nu am putut să confirm pentru că era pe perioada când se făcea transferul. Sunt zeci de file. Procedural, acestea vor ajunge la Biroul Permanent, iar de acolo la Comisia Juridică”, a declarat Claudiu Manda.

Tăriceanu ar fi acuzat că a luat mită două milioane de euro pe vremea când era prim-ministru, adică 10% dintr-un contract de 20 de milioane pentru licenţe software Microsoft. Potrivit surselor G4Media.ro , Tăriceanu ar fi primit mita pentru a efectua plățile aferente contractului din 2004 privind dotarea calculatoarelor din școli cu licențe Microsoft.

Potrivit surselor consultate de G4Media.ro, dosarul nu a fost instrumentat în baza protocoalelor dintre SRI și Parchete, ci pe ancheta clasică, cu denunțuri și documente.

În dosar au fost puşi deja sub învinuire doi intermediari.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

3 VIDEO Kadîrov și tragi apa...

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Cu invitați din Laos și Cuba, „măreața” Rusie s-a afișat cu un singur tanc la parada de la Moscova și cu bocanci pierduți de soldați...