SURSE Dragnea a început presiunile pentru a-l pune pe Manda în locul lui Tăriceanu în vederea suspendării președintelui!

SURSE Dragnea a început presiunile pentru a-l pune pe Manda în locul lui Tăriceanu în vederea suspendării președintelui!

Dragnea a început presiunile pentru a-l pune pe Manda în locul lui Tăriceanu în vederea suspendării președintelui, spun surse din anturajul Infractorului din fruntea PSD! Dacă Tăriceanu nu face un pas înapoi, așa cum i s-a sugerat, se va trece la tactici mai brutale, până la începutul săptămânii viitoare. Aceleași surse mai spun că în niciun caz nu se va trece la acțiunea de suspendare a lui Klaus Iohannis dacă în fruntea Senatului rămâne Călin Popescu Tăriceanu.

Claudiu Manda este țiitorul Olguței Vasilescu și cel care conduce comisia de control al activității SRI. Sursele confirmă faptul că solicitarea Guvernului de a fi convocată o ședință de plen comună a Camerei Deputaților și Senatului pe 20 iunie este doar lait-motiv pentru a anunța demararea procedurilor de suspendare a președintelui.

PSD ar putea declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis miercurea viitoare, pe 20 iunie, dată la care a fost convocată deja o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, au declarat pentru  G4Media.ro surse politice. Ședința a fost aprobată miercuri dimineață de Birourile Permanente reunite.

Potrivit surselor G4Media.ro, ordinea de zi aprobată oficial ar putea fi suplimentată pe 20 iunie cu cererea de suspendare, la fel cum s-a întâmplat în 2012 la suspendarea lui Traian Băsescu în Parlament.

Ședința de plen comun de miercurea viitoare va avea loc la solicitarea premierului. Viorica Dăncilă i-a cerut președintelui Camerei Deputaților să vină în fața Parlamentului pentru a prezenta stadiul procesului de pregătire pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”