SURSE Dragnea a încercat să-i vândă Guvernarea lui Iohannis, contra legilor justiției, dar președintele l-a trimis la plimbare! Amănunte INCENDIARE!

SURSE Dragnea a încercat să-i vândă Guvernarea lui Iohannis, contra legilor justiției, dar președintele l-a trimis la plimbare! Amănunte INCENDIARE!

Dragnea a încercat să-i vândă Guvernarea lui Iohannis, contra legilor justiției, dar președintele l-a trimis la plimbare, spun surse din anturajul celor doi. „La guvern nu mai au bani nici să treacă strada, sunt ca șobolanii peste care vine apa, prin olane”, spun sursele prezidențiale. Dragnea ar pleca de la guvernare în fiecare zi dacă și-ar vedea legile care-l salvează promulgate în Monitorul Oficial. Însă președintele a fost de bună credință o dată în relația cu Dragnea, și și-a luat o mare țeapă. Acum îl va fierbe mărunt. Și va sta cu ochii pe contorul datoriei externe, având grijă ca sumele împrumutate de PSD/ALDE să nu depășească linia roșie, spun aceleași surse. 

În cealaltă tabără se pregătește un atac masiv la președinte după Paște. Mai ales că lait-motivul îl va da chiar președintele, care va anunța decizia privind-o pe șefa DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro