SURSE Dragnea a luat viteză după ce administratorul TelDrum a stat o noapte la DNA! Avertizat despre anchete?

SURSE Dragnea a luat viteză după ce administratorul TelDrum a stat o noapte la DNA! Avertizat despre anchete?

Apar noi amănunte interesante. Cică Dragnea a plecat intempestiv din țară luni, a luat viteză cum se zice, după ce vineri procurorii DNA au luat la puricat sediul TelDrum. Mai mult, administratorul Teldrum, Petre Pitiș, a fost audiat toată noaptea de vineri, la sediul DNA. 11 ofițeri de poliție judiciară au percheziționat casa lui Pitiș din Alexandria și cofetăria fiicei acestuia de la București.

Surse bine poziționate spun că Dragnea este avertizat mereu, în timp util despre anchete, dar mai ales despre percheziții. Lucru care s-ar fi întâmplat chiar și în ziua în care procurorii au descins la sediul Guvernului.

Aceleași surse spun că și perchezițiile de astăzi erau așteptate la Salcia, că băieții aveau documentele puse deoparte.

Ceva ciudat se întâmplă, mai ales în legătură cu ferma de porci. La foarte puțin timp după ce procurorii de la Parchetul General au deschis ancheta, fiul lui Dragnea a depus actele de ieșire din firmă lăsându-l pe Ilie Liviu Dragne.

Însă lucrurile, spun aceleași surse, nu se vor opri aici... De-abia s-au urnit... Iar „domnul Valentin”, cum îi zice avocata lui Liviu Dranea, Ilie Dragne și a Bombonicăi Prodana, fiului lui Dragnea, nu scapă de procurori.




Ilie Liviu Dragne


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”