SURSE Dragnea încearcă să își salveze pielea in PSD, s-a întâlnit la Constanța cu nemulțumiții din partid pentru a-i determina să nu deschidă la CEX subiectul retragerii sale

SURSE Dragnea încearcă să își salveze pielea in PSD, s-a întâlnit la Constanța cu nemulțumiții din partid pentru a-i determina să nu deschidă la CEX subiectul retragerii sale

Liviu Dragnea s-a întâlnit vineri după-amiază cu liderii nemulțumiți din partid, printre care și Paul Stănescu, Niculae Bădălău și Gabriela Firea, afirma Alexandru Mihăescu pentru G4Media.ro, potrivit unor surse din partid. Întâlnirea are loc în Constanța. Dragnea vrea să-i determine pe liderii nemulțumiți să nu deschidă subiectul la ședința CEX de mâine, de la Neptun, potrivit surselor citate.

Din cauza acestei întâlniri, Dragnea a întârziat la ședința Organizației de Femei PSD, care are loc la Mamaia.

Mai mulți grei din PSD ar lua în calcul să-i ceară lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate de la conducere, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Printre acești se numără vicepremierul Paul Stănescu, Marian Oprișan, Mihai Tudose și Niculae Bădălău. Ei ar vrea să propună o conducere colectivă a partidului la ședința CEX de la Neptun din acest week-end.

Nu e clar însă dacă liderii menționați și reprezentanții lor din CEX vor reuși să pună pe agenda discuțiilor cererea de schimbare a conducerii sau dacă Liviu Dragnea va reuși să înăbușe potențiala revoltă.

Liderii amintiți, plus Gabriela Firea, sunt nemulțumiți de prăbușirea partidului în sondaje după ultimele scandaluri majore: pesta porcină africană, scrisoarea plătită a lui Rudy Giuliani și, mai ales, mitingul din 10 august, cu violențele jandarmilor pe care Dragnea vrea să le paseze de la Carmen Dan la Firea și prefectul Speranța Cliseru.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public