SURSE Dragnea le-a tras țeapă tuturor, va lăsa ștampila PSD Proastei de la Videle! Puterea condamnatului, dar și partidul, au intrat în putrefacție!

SURSE Dragnea le-a tras țeapă tuturor, va lăsa ștampila PSD Proastei de la Videle! Puterea condamnatului, dar și partidul, au intrat în putrefacție!

Dragnea le-a tras din nou țeapă fraierilor care au mâncat rahat pe la televiziunile penalilor, va lăsa ștampila PSD Proastei de la Videle! Mai mult, sursele noastre spun că sunt șanse mari ca Dăncilă să fie și candidata PSD la președinție, la anul. Se pare că Dragnea este sigur că va fi condamnat în dosarul său, care, la ultimul termen, va rămâne în pronunțare. Sursele noastre mai spun că Dragnea se așteaptă la un contraatac în forță al procurorilor DNA, care s-ar putea solda chiar cu solicitarea ridicării imunității și reținerea. Sunt cam ultimele zbateri ale acestui personaj sinistru la vârful politicii românești. Însă puterea sa, ca și partidul, au intrat deja în putrefacție. Puțină lume are habar ce atmosferă este acum în toate eșaloanele partidului...

Sâmbătă, la simulacrul de Congres, va fi o circotecă totală...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante