SURSE Dragnea și Ponta au în spate aceiași PĂPUȘARI! Amănunte de ultimă oră despre jocurile oculte de putere din PSD

SURSE Dragnea și Ponta au în spate aceiași PĂPUȘARI! Amănunte de ultimă oră despre jocurile oculte de putere din PSD

SURSE Dragnea și Ponta au în spate aceiași PĂPUȘARI! Amănunte de ultimă oră despre jocurile oculte de putere din PSD. Regruparea unei hălci consistente din PSD/Dragnea în spatele lui Ponta/Pro România este doar rodul unor manevre disperate ale celor care-i păpușează, în realitate, pe amândoi!

Sursele noastre spun că în centrul grupării de securiști miliardari în euro care coordonează această operațiune de splitare a PSD se află fostul greu al guvernării Năstase, bun prieten și cu Călin Popescu Tăriceanu, Dan Ioan Popescu. Aceleași surse mai spun că operațiunea de splitare a PSD va continua până când sondajele efectuate de această grupare vor certifica faptul că la viitoarele alegeri gruparea lui Ponta va avea un scor mai mare ca gruparea lui Dragnea. Și că ei vor avea în continuare o forță politică la dispoziție pentru a-și exercita influențele. Calculele lor sunt simple, spun sursele noastre: scorul mai mare al lui Ponta îi va permite acestuia să atragă și ce mai rămâne din PSD după alegerile parlamentare din 2010.

De ce s-a întâmplat această lăsare din mâini a lui Dragnea? Unu, pentru că Dragnea a refuzat să mai accepte un premier pus de ei după eliminarea lui Tudose. Doi, pentru că este OUT de pe lista americanilor! Mai mult, pe viitor, spun aceleași surse, PSD ar putea fi incriminat la pachet cu Dragnea în ancheta FBI privind finanțarea frauduloasă a vizitei liderului partidului din ianuarie 2017.

Gruparea despre care vorbim i-a oferit și garantat lui Dragnea primii doi premieri ai actualei guvernări, pe Grindeanu și Tudose. Ambii au intrat în conflict cu Dragnea din motive rămase încă necunoscute publicului. Ambii sunt acum în tabăra lui Ponta....


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”