SURSE Întâlnire Orban-Barna-Kelemen. Discuții după propunerea contestată a liderului USR

SURSE Întâlnire Orban-Barna-Kelemen. Discuții după propunerea contestată a liderului USR

Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR s-au întâlnit marți după-amiază la Vila Lac pentru a continua discuțiile privind formarea noului Guvern, suspendate duminică după ce nu s-a convenit asupra împărțirii funcțiilor de premier și de președinte al Camerei Deputaților.

Discuțiile sunt reluate în condițiile în care Dan Barna a propus în această dimineață ca liderii celor trei partide să intre în guvern ca vicepremieri.

„Lucrurile trenează că se percepe că este o chestiune legată de ambiții personale. Nu este despre poziții, ci de o alocare echilibrată. Am propus mai multe soluții, care au fost refuzate. Încercăm o nouă deschidere. Propunem o altă candidatură la șefia Camerei Deputaților. O să-l propunem pe Cătălin Drulă și îi propun lui Kelemen Hunor și Ludovic Orban să intrăm împreună în guvern ca vicepremieri dând un exemplu fără precedent de responsabilitate. Un guvern în care premierul va avea vicepremieri liderii partidelor din Coaliție va fi un guvern care arată serios”, a declarat Barna, precizând că miza importantă este programul de guvernare.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro